Totale zolderverbouwing

Transformeer u zolder naar een nieuwe woonetage.

Wilt u uw zolder naar u wens af laten bouwen?

Er zijn vele mogelijkheden waar wij als allround aannemer u bij van dienst kunnen zijn.

Samen maken we een nieuwe indeling van uw zolder

  • Wanden plaatsen
  • Installatiewerk
  • Elektrawerk
  • Kastenbouw / Opbergmogelijkheden
  • Stucwerk
    En nog veel meer in overleg!

Waarom kiezen voor Dakkapel Totaal?

Natuurlijk daglicht

Een dakkapel laat aanzienlijk meer natuurlijk licht binnen in de ruimte onder het dak, waardoor de ruimte helderder en aangenamer wordt.

Extra ruimte

Door een dakkapel toe te voegen, creëert u extra bruikbare ruimte in uw huis, die kan worden gebruikt als een extra slaapkamer, studeerkamer, speelkamer, of opslagruimte.

Waardevermeerdering

Een goed ontworpen en geïnstalleerde dakkapel kan de waarde van uw huis verhogen, wat vooral gunstig is als u in de toekomst overweegt uw woning te verkopen.

Ventilatie en frisse lucht

Dakkapellen, uitgerust met open ramen, bevorderen de instroom van frisse lucht en ventilatie, wat van vitaal belang is voor het behoud van een gezond binnenklimaat.

Een kijkje in onze gerealiseerde dakkapellen

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen is een vergunning niet nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Dit hangt af van de afmetingen, locatie en lokale bouwvoorschriften. Indien nodig kunnen we u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Onze dakkapellen worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, kunststof of aluminium. We kunnen u adviseren over de beste keuze op basis van uw behoeften en budget.

De installatietijd van een dakkapel is 1 dag.

Wij geven 10 jaar garantie op onze dakkapellen en nieuw gemaakte constructie. Op elektrische rolluiken en screens zit 3 jaar.

Ja, we bieden maatwerkopties zodat u uw dakkapel kunt aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, daktypen en raamstijlen om een dakkapel te creëren die perfect bij uw huis past. Ons team staat klaar om u te adviseren.

Wilt u meer weten over onze dakkapellen en hoe deze uw huis kunnen transformeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.