Dakopbouwen en XL Dakkapellen

Transformeer uw huis met onze dakkapellen: Ruimte, Licht en Waarde

Dakkapellen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw huis, maar ze bieden ook tal van voordelen op het gebied van ruimte, licht en waardevermeerdering. Begrijpelijk genoeg is het toevoegen van een dakkapel aan uw huis een belangrijke investering. Bij Dakkapel Totaal begrijpen we dit en daarom bieden wij u een gemakkelijke en efficiënte manier om offertes aan te vragen.

Grootformaat dakkapel of dakopbouw plaatsen

Ook onze XXL dakkapellen en dakopbouw worden bij ons in de fabriek onder de idealen omstandigheden gebouwd waardoor we de plaatsing ook in 1 dag kunnen realiseren.

Dakkapellen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw huis, maar ze bieden ook tal van voordelen op het gebied van ruimte, licht en waardevermeerdering. Begrijpelijk genoeg is het toevoegen van een dakkapel aan uw huis een belangrijke investering. Bij Dakkapel Totaal begrijpen we dit. Bij ons is geen enkele dakkapel standaard, en bouwen we de dakkapel zoals u wenst.

Of u nu kiest voor kunststof, hout of zink bij Dakkapeltotaal B.V. is alles mogelijk.

Bij de dakkapellen van Dakkapeltotaal heeft u keuze uit verschillende opties:

  •           Elektrische rolluiken en screens ingebouwd in het dak.  
  •           Ventilatieroosters.
  •           Insecten horren.
  •           Raambekleding.
  •           Airco.
  •           Zonnepanelen.
  •           Aftimmeren dakkapel.

Waarom kiezen voor Dakkapel Totaal?

Natuurlijk daglicht

Een dakkapel laat aanzienlijk meer natuurlijk licht binnen in de ruimte onder het dak, waardoor de ruimte helderder en aangenamer wordt.

Extra ruimte

Door een dakkapel toe te voegen, creëert u extra bruikbare ruimte in uw huis, die kan worden gebruikt als een extra slaapkamer, studeerkamer, speelkamer, of opslagruimte.

Waardevermeerdering

Een goed ontworpen en geïnstalleerde dakkapel kan de waarde van uw huis verhogen, wat vooral gunstig is als u in de toekomst overweegt uw woning te verkopen.

Ventilatie en frisse lucht

Dakkapellen, uitgerust met open ramen, bevorderen de instroom van frisse lucht en ventilatie, wat van vitaal belang is voor het behoud van een gezond binnenklimaat.

Een kijkje in onze gerealiseerde dakkapellen

Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen is een vergunning niet nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Dit hangt af van de afmetingen, locatie en lokale bouwvoorschriften. Indien nodig kunnen we u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Onze dakkapellen worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, kunststof of aluminium. We kunnen u adviseren over de beste keuze op basis van uw behoeften en budget.

De installatietijd van een dakkapel is 1 dag.

Wij geven 10 jaar garantie op onze dakkapellen en nieuw gemaakte constructie. Op elektrische rolluiken en screens zit 3 jaar.

Ja, we bieden maatwerkopties zodat u uw dakkapel kunt aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, daktypen en raamstijlen om een dakkapel te creëren die perfect bij uw huis past. Ons team staat klaar om u te adviseren.

Wilt u meer weten over onze dakkapellen en hoe deze uw huis kunnen transformeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.